Ázijská marmeláda

2015-11-24

Popis

Jednoduchý recept na dochutenie mäsa alebo rýb.

Ingrediencie

  • 2 ks stonky roztlačenej a rozdrvenej citrónovej trávy
  • 1 hrsť natrhaného kaffir lime
  • 2 lyžica sójovej omáčky
  • 2 strúčik cesnaku
  • kúsok zázvoru vo veľkosti palca (olúpaný a posekaný)
  • 1 ks červenú pokrájanú čili papričku
  • ochutená šťava z 2 limiet
  • 10 lyžica olivového oleja

Postup

Krok 1

Všetky prísady spolu zmiešame v miske a použijeme na ochutenie akéhokoľvek druhu mäsa. Výborne sa tiež hodí k rybe.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 598
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

599

Podobné recepty:
  • Šafranová omáčka

    Šafranová omáčka

  • Omáčka zo sušených marhúľ

    Omáčka zo sušených marhúľ

  • Omáčka bolognese

    Omáčka bolognese

kuk