Haluškovica

2004-05-19

Ingrediencie

  • Vodu, v ktorej sa varili zemiakové halušky, prelisovaný cesnak, nadrobno pokrájaný kôpor, pastu z červenej papriky, maslo, roztierateľný syr, uvarené halušky.

Postup

Krok 1

Na tanie dáme prelisovaný cesnak, nadrobno pokrájaný kôpor, pastu z červenej papriky, kúsok masla a kúsok syra. Zalejeme horúcou vodou, ktorú sme odobrali z práve uvarených halušiek. Pridáme aj za lyžicu halušiek.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1294
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1295

Podobné recepty:
  • Želatínový biskupský chlebík

    Želatínový biskupský chlebík

  • Cestovina zapekaná s hubami

    Cestovina zapekaná s hubami

  • Dulový rôsol

    Dulový rôsol

kuk