Haluškovica

2004-05-19

Ingrediencie

  • Vodu, v ktorej sa varili zemiakové halušky, prelisovaný cesnak, nadrobno pokrájaný kôpor, pastu z červenej papriky, maslo, roztierateľný syr, uvarené halušky.

Postup

Krok 1

Na tanie dáme prelisovaný cesnak, nadrobno pokrájaný kôpor, pastu z červenej papriky, kúsok masla a kúsok syra. Zalejeme horúcou vodou, ktorú sme odobrali z práve uvarených halušiek. Pridáme aj za lyžicu halušiek.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1507
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1508

Podobné recepty:
  • Tvarohový nákyp

    Tvarohový nákyp

  • Palacinky s dvoma plnkami

    Palacinky s dvoma plnkami

  • Studená chrenová omáčka

    Studená chrenová omáčka

kuk