Piškóta

2015-09-29

Ingrediencie

  • 8 vajec, 16 lyžíc cukru, 16 lyžíc polohrubej múky, olej, prášok do pečiva, 50 g čokoládového a vanilkového pudingu, 500 g mlieka, 3 lyžice cukru.

Postup

Krok 1

Vajcia vyšľaháme spolu s cukrom na penu. Pridáme polohrubú múku, olej a prášok do pečiva. Všetko zľahka premiešame a vylejeme na vopred pripravený pekáč vysypaný múkou. Dáme do rúry upiecť na 180° C asi 20 min. Puding dobre rozmiešame spolu s cukrom a pol litrom mlieka. Za stáleho miešania necháme zovrieť a varíme asi 1 minútu. Piškótu nakrájame na hrubšie rezance prelejeme čokoládovým a vanilkovým pudingom. Ozdobíme šľahačkou a čokoládou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1025
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1026

Podobné recepty:
  • Švédsky jablkový koláč

    Švédsky jablkový koláč

  • Vanilkové keksíky

    Vanilkové keksíky

  • Perníkový koláč

    Perníkový koláč

kuk