Kuracie prsia s višňovou omáčkou

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 400 g kuracích pŕs, 2 lyžice koreniacej zmesi, 1 višňový kompót, 2 lyžice cukru, 1/2 lyžičky mletej škorice, 1 lyžičku škrobovej múčky, 0,5 dl višňového likéru.

Postup

Krok 1

Prsia nakrájame na kúsky a osušíme. Posypeme ich koreniacou zmesou (použijeme veľa zmesi) a opečieme do hneda. Višne vykôstkujeme a varíme ich v kompótovej šťave. Pridáme cukor a mletú škoricu, zahustíme škrobovou múčkou a dochutíme likérom. Podávame so zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 945
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

946

Podobné recepty:
  • Zapečené rybie filé so šampiňónmi

    Zapečené rybie filé so šampiňónmi

  • Kura s jablkovou omáčkou

    Kura s jablkovou omáčkou

  • Zemiaky na kyslo s hubami

    Zemiaky na kyslo s hubami

kuk