Čalamáda z Košíc

2016-03-14

Popis

Sladkokyslá zeleninová príloha k mäsu alebo ku akémukoľvek jedlu podľa vášho výberu.

Ingrediencie

  • 3 kg kapusty
  • 1 kg cibule
  • 1 kg šalátových uhoriek
  • 1 kg kapie (červenej i bielej)
  • 1 kg baraních rohov
  • 1 kg mrkvy
  • 10 ks feferónov
  • 1 vrecúško zeleninového nakladača
  • sladkokyslý nálev (voda, cukor, ocot)

Postup

Krok 1

Všetko pokrájame (postrúhame) na tenké pásiky, premiešame, pridáme zeleninový nakladač a necháme 24 hodín odstáť.

Krok 2

Čalamádu naložíme do pohárov do troch štvrtín a zalejeme sladkokyslým nálev. Poháre uzatvoríme.

Krok 3

Sterilizujeme 10 minút, pri teplote 80 °C.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 897
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

898

Podobné recepty:
  • Ako sa zbaviť kostí z rýb

    Ako sa zbaviť kostí z rýb

  • Chrenové čevapčiči

    Chrenové čevapčiči

  • Nátierka z hydinovej pečene a olív

    Nátierka z hydinovej pečene a olív

kuk