Ako sa zbaviť kostí z rýb

2015-11-11

Popis

Jednoduchý spôsob ako sa zbaviť kostí z rýb. Potrebujeme ocot a bobkový list. Drobné kosti odstránime pomletím v mlynčeku na mäso.

Ingrediencie

  • Plevelné ryby
  • ocot
  • bobkový list

Postup

Krok 1

Očistené plevelné ryby dáme do hrnca, zalejeme vodou, pridáme trochu octu, bobkový list a uvaríme (asi 10 minút). Z uvarených rýb odstránime väčšie kosti a zvyšok pomeliem na mlynčeku na mäso. Drobné kosti nám zostanú v mlynčeku. Použijeme ako polotovar, napríklad na šalát: k pomletým rybám pridáme tatársku omáčku, biely jogurt, kyslé uhorky, pokrájanú cibuľu a postrúhanú mrkvu. Ochutíme bielym korením a soľou. Polotovar môžeme použiť do fašíriek: pridáme pomletý bravčový bôčik a ďalšie suroviny na fašírku. Môžeme použiť do nátierky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1268
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1269

Podobné recepty:
  • Bosenská Trója

    Bosenská Trója

  • Kapusta zapekaná s jaternicovou kašou

    Kapusta zapekaná s jaternicovou kašou

  • Ananásový vitamínový koktail

    Ananásový vitamínový koktail

kuk