Paradajkové lasagne s mletým mäsom
-0001-11-30- komentárov
- Kategórie: Recepty z Okey Rádia , Recepty poslucháčov , Cestoviny, pizza , Iné
Ingrediencie
- 600 g mletého mäsa, 1 cibuľu, soľ, mleté čierne korenie, majorán, mletú červenú sladkú papriku, 3 až 4 rajčinové pretlaky, 300 g kečupu.
Postup
Krok 1
Mleté mäso osmažíme na cibuli, dochutíme soľou, korením, majoránom, sladkou paprikou. Podlejeme vodou a dusíte. Keď je mäso už takmer mäkké, pridáme rajčinové pretlaky, a veľa kečupu. Premiešame. Lasagne - cestovinu na chvíľu namočíme do vody. Do ohňovzdornej misky uložíme plátok lasagní, na plátok položíme kečupové mäso a na to poukladáme na kolieska nakrájané paradajky, opäť lasagne. Postup opakujeme do spotreby surovín. Na vrchu musí byť plátok cestoviny, ktorý zalejeme bešamelom. Zapečieme v rúre.