Paradajkové lasagne s mletým mäsom

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 600 g mletého mäsa, 1 cibuľu, soľ, mleté čierne korenie, majorán, mletú červenú sladkú papriku, 3 až 4 rajčinové pretlaky, 300 g kečupu.

Postup

Krok 1

Mleté mäso osmažíme na cibuli, dochutíme soľou, korením, majoránom, sladkou paprikou. Podlejeme vodou a dusíte. Keď je mäso už takmer mäkké, pridáme rajčinové pretlaky, a veľa kečupu. Premiešame. Lasagne - cestovinu na chvíľu namočíme do vody. Do ohňovzdornej misky uložíme plátok lasagní, na plátok položíme kečupové mäso a na to poukladáme na kolieska nakrájané paradajky, opäť lasagne. Postup opakujeme do spotreby surovín. Na vrchu musí byť plátok cestoviny, ktorý zalejeme bešamelom. Zapečieme v rúre.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1069
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1070

Podobné recepty:
  • Tvarohové Okey knedle

    Tvarohové Okey knedle

  • Rybie filé na argentínsky spôsob

    Rybie filé na argentínsky spôsob

  • Grécky slaný koláč

    Grécky slaný koláč

kuk