Angelikina pochúťka

2015-11-19

Popis

Pod názvom angelikina pochúťka sa skrýva mäsové prekvapenie. Výborne sa hodí k opekaným zemiakom.

Ingrediencie

  • 600 g bravčového mäsa
  • 120 g šunky
  • 80 g kuracej pečene
  • 120 g údeného syra
  • 30 g cibule
  • 50 g hladkej múky
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • olej
  • feferóny

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame na hrubšie rezne, osolíme, okoreníme a naklepeme. V oleji speníme na rezance pokrájanú cibuľu, na rezance pokrájanú kuraciu pečeň, šunku, syr, feferóny. Chvíľu spolu popražíme. Zmes navrstvíme na jednotlivé rezne, preložíme na polovicu a spojíme špáradlom, obalíme v múke a na oleji smažíme do ružova. Mäkké mäso vyberieme. Výpek zaprášime múkou a premiešame.

Krok 2

Šťavou prelejeme porcie mäsa. Podávame s opekanými zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1137
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1138

Podobné recepty:
  • Hubová, smotanová omáčka

    Hubová, smotanová omáčka

  • Jablkové šišky na pene z červeného vína

    Jablkové šišky na pene z červeného vína

  • Vyprážané čerešne ako príloha

    Vyprážané čerešne ako príloha

kuk