Čína Švejčí
2016-05-27- komentárov
- Kategórie: Bravčové mäso , Vyprážané mäso , Z pekáča Jula Viršíka , 1996
- Počet porcií : 2
- Čas prípravy : 15 min.
- Čas varenia : 15 min.
- Celkový čas : 30 min.
Popis
Netradičný spôsob prípravy číny. Tento recept určite zopakujete!
Ingrediencie
- 400 g chudého bravčového mäsa
- 1 lyžička soli
- 1 lyžička cukru
- 1 lyžička karí
- 4 lyžica oleja
- 4 lyžica polievkového korenia Klasik
- 1 ks malú nadrobno pokrájanú cibuľu
Postup
Krok 1
Mäso pokrájame na veľmi tenké rezance, ktoré premiešame so všetkými ingredenciami. Odložíme do chladničky minimálne na 24 hodín.
Krok 2
Odstáte mäso prudko opražíme na panvici potretej olejom. Podávame s ryžou, zemiakmi alebo hranolčekmi.