Čína Švejčí

2016-05-27
  • Počet porcií : 2
  • Čas prípravy : 15 min.
  • Čas varenia : 15 min.
  • Celkový čas : 30 min.

Popis

Netradičný spôsob prípravy číny. Tento recept určite zopakujete!

Ingrediencie

  • 400 g chudého bravčového mäsa
  • 1 lyžička soli
  • 1 lyžička cukru
  • 1 lyžička karí
  • 4 lyžica oleja
  • 4 lyžica polievkového korenia Klasik
  • 1 ks malú nadrobno pokrájanú cibuľu

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame na veľmi tenké rezance, ktoré premiešame so všetkými ingredenciami. Odložíme do chladničky minimálne na 24 hodín.

Krok 2

Odstáte mäso prudko opražíme na panvici potretej olejom. Podávame s ryžou, zemiakmi alebo hranolčekmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 3426
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

3427

Podobné recepty:
  • Bravčové mäso so zeleninou

    Bravčové mäso so zeleninou

  • Bravčové pečené pliecko so zemiakmi a zeleninou

    Bravčové pečené pliecko so zemiakmi a zeleninou

  • Bravčovina dusená v kyslom mlieku

    Bravčovina dusená v kyslom mlieku

kuk