Indická špecialita
-0001-11-30- komentárov
- Kategórie: Recepty z Okey Rádia , Recepty poslucháčov , Hydina , Kurča, kapún, poulard, sliepka
Ingrediencie
- 1 väčšiu cibuľu, olej, 1 vrecúško korenia karí, 5 až 6 zemiakov, 2 mrkvy, 1 l paradajkovej šťavy, 1 konzervu šampiňónov, 400 g hydinového mäsa, 2 banány, soľ, feferóny, 1 smotanu.
Postup
Krok 1
Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme celé vrecúško korenia karí, na kocky pokrájané zemiaky, pokrájanú mrku. Zalejeme paradajkovou šťavou a varíme asi 20 minút. Pridáme scedené šampiňóny, mäso pokrájané na kocky, pokrájané banány. Miešame, až sa banány začnú rozvárať. Ochutíme soľou a pridáme feferóny podľa chuti. Keď je mäso mäkké, pridáme smotanu a premiešame. Ako prílohu podávame ryžu.