Jágerek

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Srdce, ľadvinky, pečeň, 5 veľkých cibúľ, bobkový list, mleté čierne korenie, mletú červenú papriku, soľ.

Postup

Krok 1

Na masti osmažíme cibuľu s bokovým listom. Pridáme na pásiky pokrájané srdce a ľadvinky. Podusíme. Keď sú ľadvinky a srdce mäkké, pridáme pečeň, korenie a ešte krátko podusíme. Podávame s chlebom a červenými vínom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2812
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2813

Podobné recepty:
  • Slivková omáčka s hrozienkami

    Slivková omáčka s hrozienkami

  • Olivy k aperitívu ako malé chutné predjedlo

    Olivy k aperitívu ako malé chutné predjedlo

  • Pečený diviak

    Pečený diviak

kuk