Margot rezy

2006-12-21

Ingrediencie

  • 3 vajcia, 3 dl kryštálového cukru, 1 smotanu (12%-nú), 1 vrecúško prášku do pečiva, 3 lyžice oleja, 2x3 dl polohrubej múky, 1 veľkú čokoládu Margot. Na polevu: 200 g práškového cukru, 100 g tuku (Palmarín), 2 (prípadne viac) lyžíc rumu, kakao.

Postup

Krok 1

Vajcia vymiešame s kryštálovým cukrom. Pridáme smotanu, prášok do pečiva, polohrubú múku a nastrúhanú čokoládu Margot. Zmes dáme na vymastený a múkou posypaný plech upiecť. Horúci koláč polejeme polevou. Poleva: tuk a cukor necháme nad parou rozpustiť, potom pridáme rum a kakao.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 690
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

691

Podobné recepty:
  • Zmrzlinová roláda

    Zmrzlinová roláda

  • Biskupský chlebík

    Biskupský chlebík

  • Lángoše

    Lángoše

kuk