Margot rezy
2006-12-21- komentárov
- Kategórie: Múčniky, pečivo , Koláče
Ingrediencie
- 3 vajcia, 3 dl kryštálového cukru, 1 smotanu (12%-nú), 1 vrecúško prášku do pečiva, 3 lyžice oleja, 2x3 dl polohrubej múky, 1 veľkú čokoládu Margot. Na polevu: 200 g práškového cukru, 100 g tuku (Palmarín), 2 (prípadne viac) lyžíc rumu, kakao.
Postup
Krok 1
Vajcia vymiešame s kryštálovým cukrom. Pridáme smotanu, prášok do pečiva, polohrubú múku a nastrúhanú čokoládu Margot. Zmes dáme na vymastený a múkou posypaný plech upiecť. Horúci koláč polejeme polevou. Poleva: tuk a cukor necháme nad parou rozpustiť, potom pridáme rum a kakao.