Pečeň na klasický spôsob

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 500 g bravčovej pečene, 4 až 5 cibúľ, 5 lyžíc horčice, 5 lyžíc kečupu, 1 lyžičku cesnakovej pasty.

Postup

Krok 1

Na tuku speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme pečeň pokrájanú na rezance, veľa horčice, kečupu a menšie množstvo cesnakovej pasty. Dusíme do mäkka. Ochutíme soľou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1087
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1088

Podobné recepty:
  • Nátierka z kyslej kapusty

    Nátierka z kyslej kapusty

  • Káva grog

    Káva grog

  • Vyprážané fazuľové struky

    Vyprážané fazuľové struky

kuk