Ťažké paštétové korenie do mäsových sekanín z diviny
2018-05-21- komentárov
- Kategórie: Recepty z Okey Rádia , Recepty poslucháčov , Základné predpisy a informácie , Základné predpisy
- Kuchyňa: Slovenská
- Čas prípravy : 20 min.
- Celkový čas : 20 min.
Popis
Ťažké paštétové korenie do mäsových sekanín z diviny
Ingrediencie
- 5 g klinčekov
- 5 g zázvoru
- 5 g muškátového orieška
- 5 g bazalky
- 5 g tymianu
- 4 g bieleho korenia
- 4 g čierneho korenia
- 4 g papriky
- 4 g bobkového listu
- 4 g majoránu
- 3 g nového korenia
- 2 g muškátového kvetu
Postup
Krok 1
Všetko korenie utlčieme najemno. Na 1000 g paštéty pridáme 1 až 2 dávky (1 dávka - na špičku noža).