Bryndzová nátierka s cesnakom

2016-03-10

Popis

Nátierka s bryndzou a cesnakom sa podáva ku hriankam alebo do slaného závinu.

Ingrediencie

  • 200 g bryndze
  • 100 g masla (margarínu)
  • 2 strúčik cesnaku
  • 2 lyžica smotany
  • trochu kôpru

Postup

Krok 1

Všetky suroviny spolu zniešame a necháme odstáť. Cesnaku a smotany môžeme dať viac, alebo menej podľa chuti.

Krok 2

Ak pridáme uvarené rozmačkané zemiaky, napríklad zvyšok od obeda, môžeme použiť ako náplň do slaného závinu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 3210
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

3211

Podobné recepty:
  • Špagety s kuracím mäsom

    Špagety s kuracím mäsom

  • Cesnaková nátierka ROBI

    Cesnaková nátierka ROBI

  • Vyprážaná paštéta so syrom

    Vyprážaná paštéta so syrom

kuk