Oriešková torta bez múky

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 6 vajec, 220 g práškového cukru, 300 g lieskových orieškov.

Postup

Krok 1

Žĺtka vymiešame s cukrom, pridáme posekané a opražené oriešky, sneh z bielkov. Tortovú formu vymastíme a vysypeme múkou. Do formy vylejeme cesto a upečieme. Pečieme asi 45 minút, pri teplote 180 stupňov Celzia. Korpus naplníme šľahačkou, alebo parížskou šľahačkou. Ozdobíme ovocím.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 845
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

846

Podobné recepty:
  • Šunkový šalát

    Šunkový šalát

  • Farebný šľahačkový zákusok

    Farebný šľahačkový zákusok

  • Kuracie prsia na hrozienkach a červenom víne

    Kuracie prsia na hrozienkach a červenom víne

kuk