Nátierka z cíceru

2015-09-29

Ingrediencie

  • 200 g cícera, 2 až 3 strúčiky cesnaku, bobkový list, 10 g oleja, soľ, zelená cibuľka.

Postup

Krok 1

Cícer preberieme, umyjeme, namočíme na 12 hodín do studenej vody. Uvaríme do mäkka spolu s bobkovým listom. Uvarený cícer rozmixujeme s trochou vody. Vzniknutú kašu dochutíme cesnakom rozotretým so soľou a zjemníme olejom. Podávame natreté na celozrnný chlieb a posypeme zelenou cibuľkou a sezamom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 872
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

873

Podobné recepty:
  • Zemiakové placky s údeným mäsom a pivom

    Zemiakové placky s údeným mäsom a pivom

  • Sýte hrianky

    Sýte hrianky

  • Nátierka z pečeného cesnaku

    Nátierka z pečeného cesnaku

kuk