Keď zostane ryža

2010-10-24

Ingrediencie

  • 300 g uvarenej raže, 150 g prerastenej slaniny, 1 vajce, 2 lyžice sójovej omáčky.

Postup

Krok 1

Na panvici opražíme slaninu pokrájanú na kocky. Opraženú slaninu zhrnieme na jednu polovicu panvice. Do druhej polovice panvice vyklopíme obsah jedného vajca (ako keď robíme volské oko). Keď začne aj žĺtok tuhnúť, vajce dvomi drevenými lyžicami roztrháme, pridáme ryžu a zmiešame aj so slaninou. Polejeme sójovou omáčku a za stáleho miešania prehrejeme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1673
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1674

Podobné recepty:
  • Gazdovské rebierko

    Gazdovské rebierko

  • Mäsový rošt (Bulharsko)

    Mäsový rošt (Bulharsko)

  • Bravčové závitky na ihle

    Bravčové závitky na ihle

kuk