Kapustnica s údeným tofu

2016-04-27
  • Kapustnica s údeným tofu

Popis

Vegetariáni pozor! Aj vegetariáni si môžu vychutnať skvelú kapustnicu, pretože niet nad udené tofu.

Ingrediencie

  • 300 g kvasenej kapusty
  • 5 dl rastlinného oleja
  • 100 g cibule
  • 1 lyžičku mletej sladkej papriky
  • sušené huby
  • bobkový list
  • pár zrniek celého čierneho korenia
  • 2 lyžice hladkej múky na zahustenie
  • šľahačkovú smotanu
  • 100 g údeného tofu
  • dva strúčiky cesnaku
  • 1 liter vody
  • zeleninovú koreniacu zmes bez glutasolu
  • soľ.

Postup

Krok 1

Na oleji opražíme cibuľu, umyté huby, zasypeme červenou paprikou, zalejeme vodou. Pridáme kyslú kapustu a bobkový list a varíme. Keď je kapusta polomäkká, vsypeme do polievky na kocky nakrájané údené tofu a prelisovaný cesnak. Zátrepkou zo smotany a múky polievku zahustíme, prevaríme ju, dochutíme zeleninovou koreniacou zmesou a soľou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2881
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2882

Podobné recepty:
  • Karfiolový prívarok

    Karfiolový prívarok

  • Vegetariánske soté

    Vegetariánske soté

  • Policajné krokety

    Policajné krokety

kuk