Uhorky plnené tuniakom
2015-09-29- komentárov
- Kategórie: Predjedlá, chuťovky, nátierky , Predjedlá
Ingrediencie
- 4 čerstvé uhorky, 400 g konzervovaného tuniaka, 2 lyžice majonézy, 2 natvrdo uvarené vajcia, tvrdý syr, 4 cherry paradajky, petržlenovú vňať.
Postup
Krok 1
Tuniaka z konzervy, bez nálevu či oleja, rozmiagame vidličkou a rozmiešame s majonézou a nadrobno posekanými vajcami. Uhorky pozdĺžne prekrojíme na polovice a každú polovicu ešte priečne na polovice. Lyžičkou z nich odstránime semienka a riedku časť dužiny. Uhorky naplníme tuniakovou zmesou. Do tuniakovej zmesi pozapichujeme plátky syra pokrájané na trojuholníky. Ozdobíme cherry paradajkami pokrájanými na štvrtiny, postrúhaným syrom a petržlenovou vňaťou. Ihneď podávame. Prevzaté z: http://www.meals.ru/recepty/zakuski/ogurcy-farshirovannye-tuncom