Kakaový základ pre koláč

2014-05-19

    Ingrediencie

    • 3 vajcia, 250 g krupicového cukru, 500 g polohrubej múky, 1 vrecúško kypriaceho prášku, 2,5 dl mlieka, 20 g kakaa, 2,5 dl oleje, trochu oleja na plech, 1 lyžicu hrubej múky na vysypanie plechu.

    Postup

    Krok 1

    V elektrickom šľahači vyšľaháme vajcia s cukrom do peny, pridáme preosiatu múku s kypriacim práškom, mlieko, kakao a postupne prilievame olej, najprv pri nízkych obrátkach, neskôr obrátky zvýšime na tie najvyššie. Cesto vylejeme na olejom vymastený a hrubou múkou vysypaný plech. Vložíme do rúry vyhriatej na 170 stupňov Celzia a pečieme asi 35 minút. Po vychladnutí dozdobíme ľubovoľným krémom a ovocím.

     

    Priemerné hodnotenie členov

    (0 / 5)

    0 0 531
    Ohodnoť tento recept

    0 ľudí hodnotilo recept

    532

    Podobné recepty:
    • Chlieb podľa Lindy Finkové

      Chlieb podľa Lindy Finkové

    kuk