Vyprážané teľacie plátky
2014-08-04- komentárov
- Kategórie: Predjedlá, chuťovky, nátierky , Chuťovky, zájedky
Ingrediencie
- 300 g teľacieho mäsa, 2 vajcia, 2 ančovičky, citrónovú kôru, 60 g postrúhaného parmezánu, 1 lyžicu najemno pokrájanej petržlenovej vňate, štipku soli, štipku mletého čierneho korenia, olivový olej.
Postup
Krok 1
Teľacie mäso pokrájame na veľmi tenké plátky. Dve vajcia, dve ančovičky pokrájané nadrobno, kúsok postrúhanej citrónovej kôry, postrúhaný parmezán, najemno pokrájanú petržlenovú vňať, soľ a korenie vidličkou dobre rozmiešame. Zľahka osolené tenké teľacie plátky obalíme v zmesi a dáme do panvice pokvapkanej olivovým olejom. Smažíme jednu až dve minúty z každej strany.