Vyprážané teľacie plátky

2014-08-04

Ingrediencie

  • 300 g teľacieho mäsa, 2 vajcia, 2 ančovičky, citrónovú kôru, 60 g postrúhaného parmezánu, 1 lyžicu najemno pokrájanej petržlenovej vňate, štipku soli, štipku mletého čierneho korenia, olivový olej.

Postup

Krok 1

Teľacie mäso pokrájame na veľmi tenké plátky. Dve vajcia, dve ančovičky pokrájané nadrobno, kúsok postrúhanej citrónovej kôry, postrúhaný parmezán, najemno pokrájanú petržlenovú vňať, soľ a korenie vidličkou dobre rozmiešame. Zľahka osolené tenké teľacie plátky obalíme v zmesi a dáme do panvice pokvapkanej olivovým olejom. Smažíme jednu až dve minúty z každej strany.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 591
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

592

Podobné recepty:
  • Aljašská treska s chrenovým maslom

    Aljašská treska s chrenovým maslom

  • Sladká maková nátierka

    Sladká maková nátierka

  • Omeleta s hubami a reďkovkovým šalátom

    Omeleta s hubami a reďkovkovým šalátom

kuk