Chlebík so zapečeným tuniakom
2016-04-12- komentárov
- Kategórie: Predjedlá, chuťovky, nátierky , Nátierky z rýb
- Počet porcií : 2
- Čas prípravy : 5 min.
- Čas varenia : 10 min.
- Celkový čas : 15 min.
Popis
Raňajky nikdy neboli lepšie! Tuniaková zmes na chlebíčkoch Vás príjemne prekvapí.
Ingrediencie
- 1 konzerva tuniaka
- viazanička kôpru
- viazanička pažítky
- 1 ks červenú cibuľu
- čerstvo pomleté čierne korenie
- 2 lyžica majonézy
- 1 lyžička dijonskej horčice
- zopár cherry paradajok
- plátok syra
- krajec bieleho chleba (veľký)
Postup
Krok 1
Tuniaka bez nálevu v miske vidličkou rozmiagame. Pridáme nadrobno pokrájaný kôpor, nadrobno pokrájanú pažítku, nadrobno pokrájanú červenú cibuľu, mleté čierne korenie, prípadne soľ.
Krok 2
Veľký krajec bieleho chleba potrieme majonézou, dijonskou horčicou, navrstvíme tuniakovu zmes, poukladáme polovičky cherry paradajok a prikryje niekoľkými tenkými plátkami syra tak, aby sa prekrývali.
Krok 3
Položíme pod gril až sa syr roztopí a začne tiecť. Chlebík pokrájame na menšie časti.