Hubová omáčka I

2015-09-29

Ingrediencie

  • 40 g tuku, 50 g múky, voda, soľ, 150 g čerstvých húb, 30 g masti, 1 menšia cibuľa, 1 dl smotany, ocot.

Postup

Krok 1

Huby umyjeme, pokrájame a upražíme na masti s cibuľou. Z tuku a múky urobíme nie veľmi tmavú zápražku, rozriedime vodou, dobre povaríme a pridáme upražené huby. Nakoniec omáčku osolíme, okyslíme a zlepšíme kyslou smotanou. Namiesto čerstvých húb môžeme použiť asi 10 g sušených húb, ktoré vopred uvaríme a potom upražíme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1770
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1771

Podobné recepty:
  • Šťaveľový prívarok - šóška

    Šťaveľový prívarok - šóška

  • Sójový segedínsky guláš

    Sójový segedínsky guláš

  • Francúzska horčica po domácky

    Francúzska horčica po domácky

kuk