Bravčové srdce s hubami
2015-12-16- komentárov
- Kategórie: Bravčové mäso , Vnútornosti
Ingrediencie
- 400 g bravčové srdce
- 2 lyžica tuku
- 1 ks cibuľa
- 10 g húb
- trochu mleté čierne korenie
- 1 strúčik cesnaku
- 1/2 lyžička mletej papriky
- trochu soľ
- trochu petržlenová vňať.
Postup
Krok 1
Na tuku speníme pokrájanú cibuľu, pridáme umyté a na kocky pokrájané srdce, pražíme, okoreníme, podlejeme horúcou vodou a prikryté dusíme 25 minút. Potom pridáme očistené a pokrájané huby a dusíme ešte asi 20 minút. Nakoniec pokrm prichutíme potlačeným cesnakom, osolíme a povrchu posypeme petržlenovou vňaťou. Podávame s dusenou ryžou a so zeleninovým šalátom.