Zajačia paštéta

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 zajaca, 250 g údenej slaninky, veľa petržlenovej vňate, tymian, soľ, čierne mleté korenie, 200 až 300 g cibule, 1 klinček, 250 g hladkej múky, 2 vajcia.

Postup

Krok 1

Zajaca upečieme a oberieme mäso z kostí. Mäso spolu so slaninkou, petržlenovou vňaťou, tymianom, cibuľou, korením, klinčekom dvakrát pomelieme. Hmotu vložíme do formy (srnčí chrbát a podobne), prikryjeme cestom zamieseným z múky a vajec. Pečieme v mierne vyhriatej rúre. Podávame vychladnutú.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2045
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2046

Podobné recepty:
  • Srnčí chrbát na anglický spôsob

    Srnčí chrbát na anglický spôsob

  • Králik pečený na slanine

    Králik pečený na slanine

  • Utopenci

    Utopenci

kuk