Pečené vajce

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1-2 vajcia, tuk na vymastenie panvice, soľ.

Postup

Krok 1

V horúcej lievancovej panvici roztopíme tuk a opatrne vyklopíme vajce. Žĺtok musí ostať neporušený. Prívod tepla zmiernime, aby sa nevytvárali bubliny a aby bielok sa nepripálil skôr, ako na povrchu stuhne. Keď je bielok stuhnutý, vajce osolíme a hneď podávame. Pečené vajce je vhodným doplnkom k rôznym prívarkom zo zeleniny alebo zo strukovín.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 955
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

956

Podobné recepty:
  • Vyprážaný karfiol

    Vyprážaný karfiol

  • Sójový šalát

    Sójový šalát

  • Kel so šunkou

    Kel so šunkou

kuk