Liate cesto II

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 vajce, 1,5 dl mlieka, soľ, 100 g hrubej múky.

Postup

Krok 1

Vajcia sa dobre vymiešajú, pridá sa mlieko, mierne sa osolí a za stáleho miešania sa postupne vsype hrubá múka, až vznikne primerane husté hladké cesto. Z cesta sa obvyklým spôsobom pripraví liate cesto (varí sa vo vriacej, mierne osolenej vode). Uvarené cesto sa vyberie, dobre prepláchne, nechá odkvapkať a hotové sa zaleje menším množstvom vývaru.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1401
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1402

Podobné recepty:
  • Polievka z čierneho koreňa

    Polievka z čierneho koreňa

  • Špikové knedličky

    Špikové knedličky

  • Biela veľkonočná polievka

    Biela veľkonočná polievka

kuk