Omeleta s kuracou pečeňou

2015-09-29

Ingrediencie

  • 150 g kuracej pečene, 1 cibuľu, mleté čierne korenie, 2 lyžice masla, 5 vajec, soľ.

Postup

Krok 1

Na masle sa zapení nadrobno nakrájaná cibuľa, pridá sa očistená, na kocky alebo kúsky nakrájaná kuracia pečeň, okorení sa a opraží. Mierne osoleným, rozšľahaným vajcom sa zaleje opražená pečeň, za občasného miešania vidličkou sa nechá stuhnúť a vloží do rúry krátko zapiecť. Upečená omeleta sa preloží na polovicu a hneď podáva. Vhodné prílohy: pečivo, čierny chlieb, varené zemiaky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 963
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

964

Podobné recepty:
  • Vajcovo pečeňová nátierka

    Vajcovo pečeňová nátierka

  • Šošovicová nátierka

    Šošovicová nátierka

  • Jemná hubová nátierka

    Jemná hubová nátierka

kuk