Prívarok z kyslej kapusty

2015-09-29

Ingrediencie

  • 600 g kyslej kapusty, soľ, rastlinný olej, 1 cibuľa, 40 g hladkej múky mletá červená paprika, drvená rasca.

Postup

Krok 1

Kyslú kapustu pokrájame na menšie kúsky, vložíme do vriacej osolenej vody a varíme. Na rozohriatom rastlinnom oleji speníme nadrobno posekanú cibuľu, pridáme hladkú múku, mletú červenú papriku, drvenú rascu a popražíme. Takto pripravenú zápražku zalejeme vychladnutou vodou z uvarenej kyslej kapusty a povaríme. Prilejeme ku kapuste a krátko necháme prejsť varom. Vhodnou prílohou k prívarku z kyslej kapusty sú zemiaky, ktoré uvaríme v šupke, očistíme a pred podávaním posypeme cibuľkou opraženou na troške rastlinného oleja.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2828
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2829

Podobné recepty:
  • Zapekaná biela fazuľa s krúpami a rajčiakmi

    Zapekaná biela fazuľa s krúpami a rajčiakmi

  • Orientálne baranie rezne

    Orientálne baranie rezne

  • Zapekané cestoviny s lečom

    Zapekané cestoviny s lečom

kuk