Šči z čerstvej kapusty

2015-09-29

Ingrediencie

  • 500 g hovädzieho mäsa, 500 g kapusty, 150 g koreňovej zeleniny, 1 cibuľu, 2 lyžice oleja, 200 g rajčiakov, čierne korenie, bobkový list, soľ, prípadne 200 g zemiakov.

Postup

Krok 1

Mäso varíme vo vode 1,5 až 2 hodiny. Uvarené mäso vyberieme a do precedeného vývaru vložíme na rezance nakrájanú kapustu, nakrájanú zeleninu a cibuľu krátko podusenú na oleji. Varíme 30 až 40 minút. 10 minút pred dovarením pridáme korenie, bobkový list a soľ a olúpané, pokrájané rajčiaky a uvarené, pokrájané mäso. Ak použijeme aj zemiaky, tie vložíme nakrájané na kocky 20 minút pred dovarením polievky. Do polievky bez zemiakov môžeme pred jej dokončením pridať zásmažku.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1560
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1561

Podobné recepty:
  • Krémová polievka z rybieho filé

    Krémová polievka z rybieho filé

  • Fazuľová polievka s tofu a zeleninou

    Fazuľová polievka s tofu a zeleninou

  • Fazuľová polievka s klobásou

    Fazuľová polievka s klobásou

kuk