Zapekané cestoviny s hubami

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 balík bezvaječných cestovín, 2 cibule, rastlinný olej, mletá červená paprika, 400 g čerstvých húb, soľ, drvená rasca, 2 lyžice nadrobno posekanej zelenej petržlenovej vňate.

Postup

Krok 1

Bezvaječené cestoviny uvaríme vo vriacej osolenej vode, scedíme a necháme odkvapkať. Cibuľu očistíme, posekáme nadrobno, speníme na rastlinnom oleji a primiešame mletú červenú papriku. Huby očistíme umyjeme, pokrájame na plátky a pridáme k cibuľovému základu. Osolíme, posypeme drvenou rascou, mierne podlejeme a udusíme takmer do mäkka. Pridáme odkvapkanú cestovinu, nadrobno posekanú zelenú petržlenovú vňať a všetko zľahka premiešame. Vložíme do mierne vymastenej ohňovzdornej misy a zapečieme vo vyhriatej rúre. Podávame s rôznymi zeleninovými šalátmi, ktoré sú vhodné pre kombináciu s hlavnou rastlinnou skupinou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2698
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2699

Podobné recepty:
  • Tvarohové pirohy zo zemiakového cesta

    Tvarohové pirohy zo zemiakového cesta

  • Zemiaky zapečené v ceste

    Zemiaky zapečené v ceste

  • Cuketový nákyp

    Cuketový nákyp

kuk