Šalát z kyslej kapusty I

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g kyslej kapusty, 2 cibule, rastlinný olej.

Postup

Krok 1

Kyslú kapustu podľa potreby premyjeme studenou vodou, aby nebola príliš kyslá. Pokrájame na malé kúsky a vložíme do misy na prípravu šalátu. Pridáme očistenú a nahrubo postrúhanú čerstvú cibuľu, pokvapkáme rastlinným olejom a všetko dobre premiešame. Necháme odstáť 3 až 4 hodiny a podávame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1680
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1681

Podobné recepty:
  • Šalát z varených baklažánov s rokfortom

    Šalát z varených baklažánov s rokfortom

  • Šalát z krabích tyčiniek a kukurice

    Šalát z krabích tyčiniek a kukurice

  • Tvarohové knedle s čučoriedkami

    Tvarohové knedle s čučoriedkami

kuk