Šalát z kyslej kapusty I

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g kyslej kapusty, 2 cibule, rastlinný olej.

Postup

Krok 1

Kyslú kapustu podľa potreby premyjeme studenou vodou, aby nebola príliš kyslá. Pokrájame na malé kúsky a vložíme do misy na prípravu šalátu. Pridáme očistenú a nahrubo postrúhanú čerstvú cibuľu, pokvapkáme rastlinným olejom a všetko dobre premiešame. Necháme odstáť 3 až 4 hodiny a podávame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1617
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1618

Podobné recepty:
  • Reďkovkový šalát so syrom

    Reďkovkový šalát so syrom

  • Brokolicová buchta s džbánom vody

    Brokolicová buchta s džbánom vody

  • Zelerový prívarok

    Zelerový prívarok

kuk