Šalát z kyslej kapusty I

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g kyslej kapusty, 2 cibule, rastlinný olej.

Postup

Krok 1

Kyslú kapustu podľa potreby premyjeme studenou vodou, aby nebola príliš kyslá. Pokrájame na malé kúsky a vložíme do misy na prípravu šalátu. Pridáme očistenú a nahrubo postrúhanú čerstvú cibuľu, pokvapkáme rastlinným olejom a všetko dobre premiešame. Necháme odstáť 3 až 4 hodiny a podávame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1654
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1655

Podobné recepty:
  • Tortilla na španielsky spôsob

    Tortilla na španielsky spôsob

  • Kapustové fašírky

    Kapustové fašírky

  • Šošovicová polievka s krúpami

    Šošovicová polievka s krúpami

kuk