Špargľová polievka I

2015-09-29

Ingrediencie

  • 300 g špargle, 1/2 l vody, 40 g masla, 30 g hladkej múky, soľ, 1,5 dl smotany 12 %, 1 žĺtok.

Postup

Krok 1

Špargľu olúpeme, umyjeme a dáme variť do horúcej vody. Uvarenú vyberieme a pokrájame na kolieska. Z masla a múky pripravíme svetlú zápražku, zalejeme vodou a vložíme do nej špargle. Spolu povaríme. Osolíme, pridáme smotanu, v ktorej sme rozmiešali žĺtok a necháme zovrieť.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 962
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

963

Podobné recepty:
  • Drožďová polievka

    Drožďová polievka

  • Polievka s hovädzím mäsom a zeleninou

    Polievka s hovädzím mäsom a zeleninou

  • Ostrokyslá polievka zo Sečuanu

    Ostrokyslá polievka zo Sečuanu

kuk