Hrozienkové rezy

2015-09-29

Ingrediencie

  • 5 vajec, 170 g práškového cukru, 170 g masla, 180 g hrubej múky, 20 g strúhanky, 140 g hrozienok.

Postup

Krok 1

Žĺtky, cukor a maslo dobre vymiešame. Pridáme múku a ušľahaný tuhý sneh z bielkov. Zmes spolu opatrne premiešame a vylejeme na vymastený plech, ktorý sme vysypali strúhankou. Povrch posypeme očistenými hrozienkami a pečieme v mierne vyhriatej rúre. Hotové rezy posypeme práškovým cukrom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1054
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1055

Podobné recepty:
  • Hroznové želé

    Hroznové želé

  • Teľacie mäso po juhoslovansky

    Teľacie mäso po juhoslovansky

  • Ovocný srnčí chrbát

    Ovocný srnčí chrbát

kuk