Strapačky s kapustou

1970-01-01

Ingrediencie

  • 900 g zemiakov, 480 g polohrubej múky, 20 g masti, 1 cibuľu, 120 g slaniny, soľ, korenie, kyslú kapustu.

Postup

Krok 1

Zemiaky najemno postrúhame, pridáme múku, soľ a korenie a dobre premiešame. Cesto pretlačíme cez hrubé strúhadlo, alebo prípravkom na halušky do vriacej vody, premiešame a uvaríme. Strapačky scedíme, premastíme masťou. Pokrájanú cibuľu osmažíme spolu so slaninou, pridáme kyslú kapustu, podusíme a ochutíme soľou. Hotovú kapustu premiešame so strapačkami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1360
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1361

Podobné recepty:
  • Plnený zemiak

    Plnený zemiak

  • Grécke bifteky

    Grécke bifteky

  • Parížska šľahačka

    Parížska šľahačka

kuk