Argentínske medailóniky s ovocím

2015-11-20

Popis

Exotické jedlo, ktoré spája slanú chuť s ovocím. Argentínske medailóniky podávame pokvapkané olivovým olejom.

Ingrediencie

  • 200 g hovädzej sviečkovej
  • 150 g červenej kapusty
  • 100 g marhúľ
  • 150 g lasagní
  • 100 g ošúpaných rajčín
  • 100 g póru
  • 2 ks chilli papričky
  • cesnak
  • sójovú omáčku

Postup

Krok 1

Kapustu pokrájame najemno, osmažíme spolu s cibuľou, cesnakom a pórom, pridáme trochu kečupu a ošúpané rajčiny. Zmes prevaríme, ochutíme čerstvou bazalkou, najemno nakrájanými chilli papričkami a sójovou omáčkou. Zmesou pokryjeme uvarené lasagne a zvinieme. Z mäsa nakrájame medailóniky a mierne naklepeme, osolíme a okoreníme. Na menšiu ihlu napichneme striedavo cesnak, kúsky chilli papričky a marhule. Mäso opekáme s ovocnou ihlou na povrchu.

Krok 2

Pred podávaním pokvapkáme olivovým olejom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 732
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

733

Podobné recepty:
  • Roštenka s ananásom a šampiňónmi

    Roštenka s ananásom a šampiňónmi

  • Guláš s hubami

    Guláš s hubami

  • Hovädzie steaky zo sviečkovej

    Hovädzie steaky zo sviečkovej

kuk