Argentínske medailóniky s ovocím
2015-11-20- komentárov
- Kategórie: Hovädzie mäso , Vyprážané mäso
Popis
Exotické jedlo, ktoré spája slanú chuť s ovocím. Argentínske medailóniky podávame pokvapkané olivovým olejom.
Ingrediencie
- 200 g hovädzej sviečkovej
- 150 g červenej kapusty
- 100 g marhúľ
- 150 g lasagní
- 100 g ošúpaných rajčín
- 100 g póru
- 2 ks chilli papričky
- cesnak
- sójovú omáčku
Postup
Krok 1
Kapustu pokrájame najemno, osmažíme spolu s cibuľou, cesnakom a pórom, pridáme trochu kečupu a ošúpané rajčiny. Zmes prevaríme, ochutíme čerstvou bazalkou, najemno nakrájanými chilli papričkami a sójovou omáčkou. Zmesou pokryjeme uvarené lasagne a zvinieme. Z mäsa nakrájame medailóniky a mierne naklepeme, osolíme a okoreníme. Na menšiu ihlu napichneme striedavo cesnak, kúsky chilli papričky a marhule. Mäso opekáme s ovocnou ihlou na povrchu.
Krok 2
Pred podávaním pokvapkáme olivovým olejom.