Sekaná pečeňová pečienka

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 300 g bravčového mäsa, 200 g hovädzieho predného mäsa, 200 g pečene, 1 väčšiu cibuľu, 100 g žemle, 50 g slaniny, 50 g tuku, 1 vajce, 1 bielko, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Bravčové, hovädzie mäso a pečeň zomelieme. Zomelieme aj vo vode namočené a vyžmýkané žemle a polovicu slaniny. Mäso, pečeň, slaninu, žemle zmiešame, primiešame vajce, soľ a korenie. Z hmoty vytvarujeme bochník, ktorý položíme na vymastený pekáč. Navrch poukladáme pásiky druhej polovice slaniny a potrieme bielkom. Upečieme vo vyhriatej rúre.

 

Priemerné hodnotenie členov

(5 / 5)

5 1 1317
Ohodnoť tento recept

1 ľudí hodnotilo recept

1318

Podobné recepty:
  • Cibuľová omáčka (bulharský recept)

    Cibuľová omáčka (bulharský recept)

  • Kokosové rezy

    Kokosové rezy

  • Špenátová žemľovka

    Špenátová žemľovka

kuk