Hubový koláč s cibuľou

2016-03-18

Popis

Jednoduchá verzia slaného koláču s hríbmi a tradičnou ingredienciou ako je cibuľa.

Ingrediencie

  • 300 g šampiňónov
  • 2 ks cibule
  • 1 lyžica hladkej múky
  • 1 dl suchého bieleho vína
  • 1 ks mrazené lístkové cesto
  • petržlenovú vňať
  • 250 g tvarohu
  • soľ
  • mleté biele korenie
  • žĺtok
  • maslo.

Postup

Krok 1

Šampiňóny a cibuľu pokrájame na plátky a spolu podusíme na masle. Cibuľu a šampiňóny poprášime múkou, podlejeme vínom, premiešame a dve minúty ešte povaríme. Petržlenovú vňať pokrájame nadrobno. Tvaroh, soľ, korenie a petržlenovú vňať pridáme do hubovej hmoty a premiešame. Rozmrazené cesto rozvaľkáme na veľkosť podľa pekáča, polovicu plátu dáme na pekáč, navrstvíme na ňu pripravenú zmes, prekryjeme druhou polovicou plátu, potrieme žĺtkom a upečieme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 980
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

981

Podobné recepty:
  • Čokoládové špice s likérom

    Čokoládové špice s likérom

  • Domáca zemiaková vianočka

    Domáca zemiaková vianočka

  • Jabĺčkový koláč

    Jabĺčkový koláč

kuk