Nátierka zo surovej pečene

2003-11-24

Ingrediencie

  • 200 g teľacej pečene, 50 g tvrdého syra, 50 g cibule, 20 g sladkokyslej uhorky, 2 natvrdo uvarené vajcia, soľ, strúhanku.

Postup

Krok 1

Umytú pečeň dvakrát pomeliem, pridáme postrúhaný syr, postrúhanú cibuľu, sladkokyslú uhorku a posekané vajcia. Podľa chuti osolíme, zahustíme strúhankou a dobre premiešame. Podávame s čerstvým pečivom. Nátierka sa podáva pri málokrvnosti.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 946
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

947

Podobné recepty:
  • Talianska hrianka

    Talianska hrianka

  • Šunková roláda z lístkového cesta

    Šunková roláda z lístkového cesta

  • Plnené kuracie stehná

    Plnené kuracie stehná

kuk