Nátierka zo surovej pečene

2003-11-24

Ingrediencie

  • 200 g teľacej pečene, 50 g tvrdého syra, 50 g cibule, 20 g sladkokyslej uhorky, 2 natvrdo uvarené vajcia, soľ, strúhanku.

Postup

Krok 1

Umytú pečeň dvakrát pomeliem, pridáme postrúhaný syr, postrúhanú cibuľu, sladkokyslú uhorku a posekané vajcia. Podľa chuti osolíme, zahustíme strúhankou a dobre premiešame. Podávame s čerstvým pečivom. Nátierka sa podáva pri málokrvnosti.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 963
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

964

Podobné recepty:
  • Marináda na grilovanie hovädzieho mäsa II

    Marináda na grilovanie hovädzieho mäsa II

  • Čerešňová omáčka

    Čerešňová omáčka

  • Rybacia nátierka s tofu

    Rybacia nátierka s tofu

kuk