Tvarohové pagáčiky

2016-05-27

Ingrediencie

  • 250 g tvarohu, 250 g polohrubej múky, 250 g rastlinného masla, 1 vajce, 1 lyžičku soli.

Postup

Krok 1

Všetky suroviny spracujeme na cesto, vyvaľkáme na hrúbku 1 cm a vykrajujeme pagáčiky. Poukladáme ich na vymastený plech. Každý pagáčik potrieme rozšľahaným vajcom a upečieme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 997
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

998

Podobné recepty:
  • Jemný ovocný koláč

    Jemný ovocný koláč

  • Maďarský fazuľový guláš

    Maďarský fazuľový guláš

  • Vajcia plnené hríbmi

    Vajcia plnené hríbmi

kuk