Morka na zeleri

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 4 porcie morky, soľ, mleté čierne korenie, 30 g masti, 250 g zeleru, 1 cibuľu, cukor, citrónovú šťavu, nadrobno posekanú petržlenovú vňať.

Postup

Krok 1

Morčacie mäso osolíme, okoreníme a prudko opražíme v horúcej masti. Pridáme očistený zeler pokrájaný na kocky, nadrobno pokrájanú cibuľu. Krátko spolu opražíme, podlejeme, ochutíme cukrom, citrónovou šťavou a petržlenovou vňaťou. Dusíme (občas podlejeme), až je mäso mäkké.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 869
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

870

Podobné recepty:
  • Ryba na mlynársky spôsob

    Ryba na mlynársky spôsob

  • Pečené zemiaky plnené syrom

    Pečené zemiaky plnené syrom

  • Pražský syrový nákyp

    Pražský syrový nákyp

kuk