Morka na zeleri

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 4 porcie morky, soľ, mleté čierne korenie, 30 g masti, 250 g zeleru, 1 cibuľu, cukor, citrónovú šťavu, nadrobno posekanú petržlenovú vňať.

Postup

Krok 1

Morčacie mäso osolíme, okoreníme a prudko opražíme v horúcej masti. Pridáme očistený zeler pokrájaný na kocky, nadrobno pokrájanú cibuľu. Krátko spolu opražíme, podlejeme, ochutíme cukrom, citrónovou šťavou a petržlenovou vňaťou. Dusíme (občas podlejeme), až je mäso mäkké.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 887
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

888

Podobné recepty:
  • Šťavnatý jablkový koláč

    Šťavnatý jablkový koláč

  • Božský rez

    Božský rez

  • Nátierka z kačacieho mäsa

    Nátierka z kačacieho mäsa

kuk