Vegetariánsky rezeň

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 väčší baklažán, 2 vajcia, 100 g ementálu, 50 g masla, soľ, olej.

Postup

Krok 1

Baklažán ošúpeme a pokrájame na tenké plátky, ktoré osolíme a necháme asi 1 hodinu mäknúť. Do kastróla dáme maslo, postrúhaný syr, prihrejeme, pridáme vajcia a necháme zhustnúť. Plátky baklažánu osušíme, na polovicu z nich navrstvíme, na výšku asi 1 cm, pripravenú zmes. Druhou polovicou plátkov ich prikryjeme, pevne spojíme. V horúcom oleji opražíme z oboch strán. Podávame so zemiakmi s petržlenovou vňaťou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1235
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1236

Podobné recepty:
  • Zeleninový tatársky biftek s orechmi

    Zeleninový tatársky biftek s orechmi

  • Báječné knedle

    Báječné knedle

  • Hríbová polievka podľa Rasťa Piška

    Hríbová polievka podľa Rasťa Piška

kuk