Smotanové jahody

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 500 g očistených jahôd, 2 kyslé smotany, 2 vrecúška vanilkového cukru.

Postup

Krok 1

3/4 jahôd rozpučíme vidličkou. Kyslé smotany zmiešame s vanilkovým cukrom. Na dno misky dáme rozpučené jahody, zalejeme ich osladenou smotanou. Navrch poukladáme celé, alebo prekrojené jahody a polejeme čokoládou, alebo vajcovým likérom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 793
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

794

Podobné recepty:
  • Zapekané kuracie prsia

    Zapekané kuracie prsia

  • Východniarska máčanka

    Východniarska máčanka

  • Talianska zeleninová polievka

    Talianska zeleninová polievka

kuk