Lievance s ovsených vločiek

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 0,5 l mlieka, 150 g celozrnnej múky, 80 g ovsených vločiek, 40 g medu, 1 vajce, droždie, štipku soli, olej, 150 g tvarohu, škoricu.

Postup

Krok 1

Z malého množstva mlieka, droždia a lyžičky medu pripravíme kvások. Vykysnutý kvások pridáme k mlieku a za neustáleho miešania pridávame múku, med, soľ, vajce a vypracujeme vláčne cesto. Z cesta pečieme na horúcom oleji lievance, ktoré podávame teplé, posypané tvarohom a škoricou, alebo inou plnkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 854
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

855

Podobné recepty:
  • Habaďúra

    Habaďúra

  • Mrazený malinový pretlak

    Mrazený malinový pretlak

  • Zapekané šampiňóny II

    Zapekané šampiňóny II

kuk