Kečup po domácky
-0001-11-30- komentárov
- Kategórie: Recepty z Okey Rádia , Recepty poslucháčov , Základné predpisy a informácie , Základné predpisy
Ingrediencie
- 2 kg zrelých paradajok, 250 g mäkkých kyselkavých jabĺk, 250 g cibule, 20 g soli, 2 lyžice octu, 1/2 lyžičky mletej škorice, 1/2 lyžičky mletej červenej papriky, na hrot noža mletých klinčekov.
Postup
Krok 1
Jablká, paradajky a cibuľu pokrájame, pridáme soľ, koreniny, ocot a uvaríme do mäkka. Masu prepasírujeme a ďalej varíme na hustotu kečupu. Horúci kečup prelejeme do pohárov, alebo fliaš. Uzatvoríme a sterilizujeme 20 minút pri teplote 85 stupňov Celzia.