Kečup po domácky

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 2 kg zrelých paradajok, 250 g mäkkých kyselkavých jabĺk, 250 g cibule, 20 g soli, 2 lyžice octu, 1/2 lyžičky mletej škorice, 1/2 lyžičky mletej červenej papriky, na hrot noža mletých klinčekov.

Postup

Krok 1

Jablká, paradajky a cibuľu pokrájame, pridáme soľ, koreniny, ocot a uvaríme do mäkka. Masu prepasírujeme a ďalej varíme na hustotu kečupu. Horúci kečup prelejeme do pohárov, alebo fliaš. Uzatvoríme a sterilizujeme 20 minút pri teplote 85 stupňov Celzia.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 935
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

936

Podobné recepty:
  • Fazuľový šalát - sterilizovaný

    Fazuľový šalát - sterilizovaný

  • Liečibrušková polievka

    Liečibrušková polievka

  • Cibuľové koláčiky

    Cibuľové koláčiky

kuk