Horčicové bravčové koleno

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Väčšie bravčové koleno, 2 lyžice horčice, 1 dl piva, 4 strúčiky cesnaku, 1 lyžičku soli.

Postup

Krok 1

Koleno vykostíme. Z horčice, piva, prelisovaného cesnaku a soli vymiešame kašičku. Koleno potrieme kašičkou a odložíme do chladu na 1 deň. Koleno zvinieme, zviažeme motúzom a upečieme. Podávame so zemiakmi a kyslou kapustou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 748
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

749

Podobné recepty:
  • Fazuľa zapečená so syrom

    Fazuľa zapečená so syrom

  • Kuracia roláda s plnkou

    Kuracia roláda s plnkou

  • Ražničí

    Ražničí

kuk