Horčicové bravčové koleno

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Väčšie bravčové koleno, 2 lyžice horčice, 1 dl piva, 4 strúčiky cesnaku, 1 lyžičku soli.

Postup

Krok 1

Koleno vykostíme. Z horčice, piva, prelisovaného cesnaku a soli vymiešame kašičku. Koleno potrieme kašičkou a odložíme do chladu na 1 deň. Koleno zvinieme, zviažeme motúzom a upečieme. Podávame so zemiakmi a kyslou kapustou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 814
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

815

Podobné recepty:
  • Jednoduchá príprava ryby

    Jednoduchá príprava ryby

  • Ovocný šalát s hydinovým mäsom

    Ovocný šalát s hydinovým mäsom

  • Nevarená brokolicová polievka

    Nevarená brokolicová polievka

kuk