Mäso plnené kapustou

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 600 g bravčového mäsa, 1 lyžicu cukru, 100 g prerastenej slaniny, 400 g kyslej kapusty, za hrsť sušených húb, soľ, mleté čierne korenie, 1 nožičku domácej klobásy, hladkú múku, olej vodu, alebo vývar.

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame na rezne, naklepeme, osolíme. Cukor zahrejeme a keď sa začne sfarbovať, pridáme slaninu pokrájanú na malé kocky. Krátko osmažíme a pridáme pokrájanú kyslú kapustu. Podlejeme vývarom a pridáme namočené, sušené huby, soľ, korenie a spolu podusíme. Na mäso dáme udusenú kapustu, na kapustu položíme dve kolieska domácej klobásy a zvinieme. Spojíme špáradlami a obalíme v hladkej múke. Opražíme v horúcom oleji. Podlejeme vodou, alebo vývarom a prikryté udusíme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 779
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

780

Podobné recepty:
  • Modranské bravčové

    Modranské bravčové

  • Kuracie stehná so špenátovou prílohou

    Kuracie stehná so špenátovou prílohou

  • Tofu s kokosom a hrozienkami

    Tofu s kokosom a hrozienkami

kuk