Rybárska zemiaková pochúťka

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 300 g v šupke uvarených zemiakov, 1 menšiu cibuľu, maslo, 2 kyslé uhorky, 100 g krabieho mäsa, 1 vajce, 1 lyžicu mlieka, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Ošúpané zemiaky pokrájame na kolieska. Cibuľu pokrájame na drobno a speníme ju na masle. Pridáme zemiaky a na strednom ohni opečieme do zlato hneda. Uhorky pokrájame na malé kocky a spolu s krabím mäsom a pridáme k zemiakom. Vajce a mlieko vyšľaháme a nalejeme na zemiakovú zmes. Pečieme dovtedy, kým zmes nestuhne. Osolíme a okoreníme. Podávame so šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 697
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

698

Podobné recepty:
  • Vyprážaný kapor na vianočný stôl

    Vyprážaný kapor na vianočný stôl

  • Chrenový očisťujúci nápoj

    Chrenový očisťujúci nápoj

  • Pstruh so smotanovou omáčkou

    Pstruh so smotanovou omáčkou

kuk