Rybárska zemiaková pochúťka
-0001-11-30- komentárov
- Kategórie: Recepty z Okey Rádia , Recepty poslucháčov , Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky , Vodné živočíchy
Ingrediencie
- 300 g v šupke uvarených zemiakov, 1 menšiu cibuľu, maslo, 2 kyslé uhorky, 100 g krabieho mäsa, 1 vajce, 1 lyžicu mlieka, soľ, mleté čierne korenie.
Postup
Krok 1
Ošúpané zemiaky pokrájame na kolieska. Cibuľu pokrájame na drobno a speníme ju na masle. Pridáme zemiaky a na strednom ohni opečieme do zlato hneda. Uhorky pokrájame na malé kocky a spolu s krabím mäsom a pridáme k zemiakom. Vajce a mlieko vyšľaháme a nalejeme na zemiakovú zmes. Pečieme dovtedy, kým zmes nestuhne. Osolíme a okoreníme. Podávame so šalátom.