Bravčové rolády s jablkovo gaštanovou plnkou

2016-06-06
  • Bravčové rolády s jablkovo gaštanovou plnkou

Popis

Netradičná kombinácia chutí, ktorá si Vás získa. Bravčové rolády s jablkovo gaštanovou plnkou podávame s ryžou.

Ingrediencie

  • 4x150-200 g gramové rezne z bravčového karé alebo stehna
  • 130 g gaštanového pyré
  • 2 ks kyslejšie jablká
  • 10 plátok prerastenej slaniny
  • 1 ks pomaranč
  • 1 ks citrón
  • soľ
  • mleté biele korenie
  • zeleninovú koreniacu zmes

Postup

Krok 1

Očistené jablká na hrubo postrúhame, pokvapkáme citrónovou šťavou, zmiešame s gaštanovým pyré, zeleninovou koreniacou zmesou. Plátky bravčového mäsa naklepeme, osolíme, okoreníme, poukladáme na ne slaninu a na slaninu dáme jablkovo gaštanovú plnku. Zvinieme do rolády, ktorú spevníme špáradlom. Rolády opečieme v horúcom tuku zo všetkých strán. Polejeme ich pomarančovou šťavou a prikryté dusíme asi 5 minút.

Krok 2

Podávame s ryžou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1628
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1629

Podobné recepty:
  • Teľacie mäso na hrášku

    Teľacie mäso na hrášku

  • Ananás v medovej omáčke

    Ananás v medovej omáčke

  • Lahôdková pečeň

    Lahôdková pečeň

kuk